16
jan

Marketing boodschap overbrengen middels narrowcasting

narrowcasting marketingAls je in retail actief bent maar nog geen narrowcasting voor je business toepast dan loop je hierdoor zeker verkopen mis. Narrowcasting is namelijk de ideale manier om een marketing boodschap over te brengen.

Om dit te begrijpen moeten we misschien eerst beginnen met een uitleg wat narrowcasting scherm precies is en hoe dit kan helpen bij het overbrengen van een marketing boodschap. Narrowcasting is nauw verbonden met broadcasting. Deze laatste term kennen we van onder meer radio en televisie waarbij met uitgezonden content geprobeerd wordt om een zo groot mogelijk publiek te bereiken. Narrowcasting is ook het uitzenden van content, maar dit keer gericht tot een klein en zeer gericht publiek.

Marketing naar een kleine en gerichte groep mensen

Doordat men bij narrowcasting precies weet welk publiek de content te zien gaat krijgen is het overbrengen van een marketing boodschap vele malen effectiever. Je kunt de marketing namelijk specifiek maken voor een kleine en gerichte groep mensen. Dit kan bijvoorbeeld de mensen zijn die in een winkel rondlopen.

De marketing boodschap is namelijk alleen op schermen in dit winkelpand te zien. In plaats van mensen attent maken op het feit dat een product bestaat kan je hen vertellen dat het product op dit moment in de reclame is en gevonden kan worden op de tweede verdieping op de afdeling elektronica. Deze marketing boodschap die je overbrengt zal vele malen effectiever zijn.

Voorbeelden van narrowcasting content voor winkels

Om aan te geven wat men met marketing via narrowcasting kan bereiken noemen we in deze paragraaf enkele voorbeelden voor winkels. In de winkellocatie kunnen schermen worden neergehangen waarop content te zien is waarvan men weet dat deze enkel door winkelende mensen gezien wordt. Als we dit vertalen naar een marketing boodschap dan zou de content bijvoorbeeld kunnen zijn dat er een nieuwe serie van een bepaald product is uitgekomen en verkrijgbaar is in de winkel. Tevens kan de narrowcasting content informatief zijn. Men kan bijvoorbeeld laten zien welke upgrades de nieuwe serie heeft gekregen en waarom dit het product beter maakt. Mensen attent maken op kortingen die zij kunnen krijgen of andere promoties is ook een goed idee voor marketing.

14
jan

Motion design voor video’s inzetten

We zien steeds vaker video’s voorbij komen van bedrijven. Soms kiezen bedrijven ervoor om een soort vlog te maken. Een medewerker of verschillende medewerkers maken afleveringen en proberen op deze manier een doelgroep te bereiken. Ook zien we dat podcasts veel worden ingezet. Lees verder

10
jan

De voordelen van het installeren van informatieschermen in uw bedrijfsomgeving

Als u een ondernemer bent, weet u hoe belangrijk het is om uw klanten op de hoogte te houden. Of u nu een bar, restaurant, winkel of ander type bedrijf runt, informatieschermen kunnen een geweldige manier zijn om dit te doen.

Niet alleen houden ze uw klanten op de hoogte van nieuws of veranderingen in uw zaak, maar ze kunnen ook voor vermaak zorgen en zelfs de verkoop verhogen. In deze blogpost gaan we in op de voordelen van het installeren van informatieschermen in uw bedrijfsomgeving

Digital Signage voor entertainment en betrokkenheid

Het belangrijkste voordeel van het installeren van informatieschermen in uw bedrijfsomgeving is dat ze kunnen dienen als interactieve digital signage om klanten te binden. U kunt deze schermen gebruiken om afbeeldingen en video’s weer te geven die relevant zijn voor de producten en diensten die u aanbiedt, evenals eventuele promoties of speciale aanbiedingen.

Dit soort visuele inhoud is vaak boeiender dan statische borden en posters, wat betekent dat het meer kans heeft om de aandacht van mensen te trekken. Bovendien kunnen deze interactieve displays worden gebruikt voor entertainmentdoeleinden, zoals het weergeven van live sportevenementen of muziekvideo’s, zodat klanten iets interessants te zien hebben terwijl ze op hun bestelling wachten of door de uitgestalde producten bladeren

Klanten informeren over veranderingen en nieuws

informatieschermen buitenEen ander voordeel van het gebruik van informatieschermen in uw bedrijfsomgeving is dat ze kunnen worden gebruikt om klanten te informeren over veranderingen of nieuws met betrekking tot uw bedrijf. Als u bijvoorbeeld eerder moet sluiten vanwege een onderhoudsprobleem of als u net een nieuwe productlijn of serviceaanbod hebt toegevoegd, kan een informatiescherm die informatie snel verspreiden zonder te hoeven vertrouwen op mond-tot-mondreclame (wat langer kan duren). Bovendien kunt u met digital signage de inhoud gemakkelijk bijwerken wanneer dat nodig is, zonder dat u bij elke verandering fysieke borden of posters opnieuw hoeft te drukken

Verkoop verhogen door gerichte advertenties Ten slotte is een van de meest gunstige aspecten van het gebruik van informatieschermen in uw bedrijfsomgeving dat ze kunnen worden gebruikt voor gerichte reclame – waardoor u de verkoop kunt verhogen door het tonen van advertenties die specifiek zijn afgestemd op bepaalde demografische groepen, zoals leeftijdsgroep of geslacht. Aangezien deze advertenties worden weergegeven op goed zichtbare digital signage in plaats van traditionele vormen van reclame zoals flyers en brochures, is er bovendien veel minder kans dat ze over het hoofd worden gezien door potentiële klanten die ze anders misschien niet hadden opgemerkt

Conclusie

Het installeren van informatieschermen in uw zakelijke omgeving heeft tal van voordelen. Ze geven bedrijfseigenaren de mogelijkheid om hun klanten onderhoudende visuals te bieden terwijl ze hen informeren over eventuele veranderingen of nieuws met betrekking tot hun bedrijf – dit alles terwijl ze een platform bieden voor gerichte reclame die mogelijk de verkoop kan verhogen. Uiteindelijk kan investeren in digital signage dus van onschatbare waarde blijken voor bedrijven die op zoek zijn naar nieuwe manieren om met hun klanten om te gaan en tegelijkertijd hun winst te maximaliseren!

11
feb

Professionele stemactrices: beluister voice-over Carlijn

Stemactrices zijn er in alle soorten en maten. Warm, stoer, gevoelig: het is maar net welke voice-over je zoekt. Maar sommige stemacteurs kunnen het allemaal. Een ware allround voice-over die freelance allerlei bedrijfsfilms en promotievideo’s kan inspreken. Als je zo’n voice-over zoekt, is het tijd om kennis te maken met voice-over Carlijn uit Amsterdam. Lees verder

9
dec

Chronisch last hebben van pijn

Gezondheid is voor veel mensen vanzelfsprekend. Gelukkig is het overgrote deel van de mensen kerngezond. In het geval je zelf gezond bent, is het vaak moeilijk voor te stelen hoe het is om ziek te zijn. Natuurlijk hebben we allemaal wel eens een kleine verkoudheid of een beetje hoofdpijn, maar dat gaat in de meeste gevallen vanzelf weer voorbij. Er zijn mensen die veel last hebben van pijn.

En dan geen zere knie, maar ze hebben constant pijn. Dit wordt ook wel chronische pijn genoemd. Dagelijks hebben deze mensen last van pijn en hierdoor ervaren ze een stuk minder plezier in het dagelijks leven. Dat is best wel heftig natuurlijk als je iedere dag te maken hebt met pijn.

Verlichting van chronische pijn

Het is natuurlijk wel voor te stellen dat constant rondlopen met chronische pijn niet te doen is. Mensen moeten toch kunnen leven. Je ziet in deze situaties dat er pijnstillers worden voorgeschreven. Dat kunnen lichte maar ook zware pijnstillers zijn. Het doel is om de patiënt een leven te geven dat vol te houden is. Bij een aandoening als posttraumatische dystrofie hebben mensen ook vaak last van heel erg veel pijn. Dit gaat echter vaak weer over na verloop van tijd. Het is een nog redelijk onbegrepen aandoening.

De zoektocht naar andere oplossingen

Het is logisch dat mensen die last hebben van pijnklachten op zoek gaan naar een oplossing. Je ziet bij deze groep ook vaak dat er niet echt een specifieke oorzaak is voor de pijn. De mensen hebben bijvoorbeeld wel pijn op een bepaalde plek, maar hoe dat precies komt is niet altijd duidelijk. Wanneer er een duidelijk aanwijsbare oorzaak is, kunnen mensen op zoek gaan naar een oplossing. Maar wanneer deze oorzaak er niet is, kan het van alles zijn. Er kan gekeken worden naar bijvoorbeeld het werk, stress, lichaamsbeweging etc. Soms ligt de oplossing van het probleem op een andere plek dan het lichaam.

Dit artikel bevat geen medisch advies.

8
dec

Steeds meer bedrijven adverteren in podcasts

Dat steeds meer bedrijven de weg naar podcasts weten te vinden is je vast opgevallen als je zelf een fervent podcast luisteraar bent. Waar advertenties in podcasts eerst nog mondjesmaat voorkwamen hoor je tegenwoordig voor, tijdens en na populaire podcasts advertenties.

Wil jij in een podcast adverteren? In dit artikel vertellen wij je er alles over.

Kosten podcast adverteren

Het is lastig om een gemiddeld tarief te geven voor advertenties in een podcast. Niet zo heel gek, adverteren in een landelijke krant is een stuk duurder dan adverteren in het lokale sufferdje. Dit heeft alles te maken met het bereik wat de ene krant (of podcast) kan generen, maar ook met de doelgroep die je bereikt.

Ook al is het lastig, we willen je toch een handvat geven. Gemiddeld betaal je een CPM van zo’n €15. Vergeleken met online advertenties vind je deze CPM misschien wat aan de hoge kant, realiseer je echter dat podcast luisteraars een stuk meer aandacht hebben voor jouw boodschap dan een langs scrollend persoon op Facebook of instagram.

Een andere factor die van invloed is op de kosten is de doelgroep van de podcast. Adverteer je in een podcast met voornamelijk luisteraars met een hoog inkomen, dan zal je wat dieper in de buidel moeten tasten.

Doelgroep podcasts

Hierboven hebben we het al kort aangestipt, niet iedere podcasts heeft dezelfde doelgroep. Logisch. Wat wel bekend is dat de meeste podcast luisteraars gemiddeld hoger opgeleid zijn en een hoog inkomen hebben.

Podcasts

Dit is echter nog steeds vrij algemeen. Wat juist zo prettig aan podcasters is dat er voor iedere niche en ieder onderwerp een podcast te vinden is. Het maakt niet uit wat voor product of service je verkoopt, er is altijd wel een podcast te vinden die exact – ja exact – dezelfde doelgroep heeft als jij. Door te adverteren in podcasts is het zogenaamde schieten met hagel verleden tijd.

Welke voordelen heeft adverteren in podcasts?

Tussen de regels door hebben we al enkele voordelen genoemd. Maar hieronder zetten we ze nog even voor je op een rij.

● Podcast advertenties worden zelden geskipt.

● Podcast luisteraars luisteren aandachtig, ze hebben vaak heel bewust gekozen om een podcast te beluisteren.

● Zeer specifieke targeting, je weet wie je bereikt.

● Resultaten zijn goed meetbaar.

Kortom, mocht je nog nooit in een podcast hebben geadverteerd, het is zeker de moeite waard om eens te testen.

5
aug

Goud inwisselen? Dan wil je natuurlijk een goede prijs ontvangen

Al duizenden jaren is goud een belangrijk edelmetaal. Duizenden jaren lang is goud gebruikt als betaalmiddel. Op een gegeven moment kwamen er valuta zoals Dollars die werden gedenkt door goud. Tegenwoordig is ons geld niet meer gedekt door goud, maar puur en alleen door het vertrouwen dat we erin hebben. Toch is goud niet opeens van de aardbodem verdwenen.

Dagelijks zijn er nog steeds bedrijven bezig met het mijnen van goud. Het goud is natuurlijk ook nog steeds populair in sieraden. Maar wat nu als je in het bezit bent gekomen van goud en je dit wilt verkopen? Bijvoorbeeld bij het overlijden van een familielid komt dit nog wel eens voor. De erfgenamen willen het goud dan omzetten naar euro’s om het te kunnen verdelen. In dit artikel willen we het er eens met je over hebben waar je dan op moet letten.

Hoeveel is jouw gouden sieraard waard?

Als je het goud wilt verkopen, dan zijn er diverse bedrijven waar je terecht kunt. Soms kan dit gewoon bij jouw lokale juwelier, maar er zijn ook gespecialiseerde bedrijven die het goud inkopen, check hier de goudprijs. Voordat je daar naartoe gaat is het belangrijk om wat vooronderzoek te doen. Kijk bijvoorbeeld eens naar het karaat van het sieraad. Vrijwel alle sieraden zijn bijvoorbeeld 14 of 18 karaat. Dit wil zeggen dat het om een legering gaat.

Het pure goud is dan gemengd met een ander metaal, voornamelijk om het harder te maken. Puur goud is namelijk redelijk zacht, waardoor het niet geschikt is als sieraad. Zodra je weet hoeveel karaat je goud is, kun je het eens wegen. Een gewone digitale keukenweegschaal kan hierbij handig zijn. Deze is misschien niet extreem accuraat, maar wel voldoende om in ieder geval een goed beeld van het gewicht te krijgen.

Bereken wat jouw sieraard ongeveer waard is

Online zijn er veel grafieken te vinden van de goudprijs. Het is belangrijk dat je zoekt naar de prijs van het goud voor het karaat dat jouw sieraad heeft. Op deze manier kun je eenvoudig uitrekenen hoeveel geld het ongeveer waard zou moeten zijn. Toch moet je er wel rekening mee houden dat de prijzen die je in een online grafiek ziet, niet de prijzen zijn die een goud inkoper zal gaan betalen aan een particulier. De bedrijven die het goud inkopen, moeten natuurlijk ook nog een marge overhouden om zelf iets te verdienen. Daarom zal het bod van de inkoper altijd lager zijn dan de daadwerkelijke waarde. Dat is nu eenmaal hoe het werkt. Toch kan het lonen om een aantal inkopers op te zoeken en het goud te laten taxeren.

14
feb

ZZP’er kan geld besparen door boekhouder in te schakelen

ondernemerHet bijhouden van de administratie als ondernemer is niet bepaald een leuke klus. Dit is dan ook  waar het motto van de Belastingdienst vandaan komt: “Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker”. Een tip is besteed je boekhouding uit als ondernemer om geld te besparen.

Mocht jij het lastig vinden om alles zelf te doen als zelfstandige dan is het niet verkeerd om een boekhoudeer in te schakelen. Door middel vaneen boekhouder zorg je ervoor dat je veel meer inzicht krijgt in de bedragen die jij moet betalen voor de onderneming.

De boekhouder zal na afloop van het invullen van je belastingen een handig overzicht maken met de bedragen die je af moet staan. Dit zorgt ervoor dat je meer inzicht krijgen in hoeveel je af moet staan aan de belasting.

Bespaar geld met de boekhouder

Door te kiezen voor een boekhoudeer ben je in staat om veel geld te besparen. Een boekhouder weet namelijk precies welke kosten je kunt aftrekken van de belasting en wat je moet doen om legaal zo min mogelijk te moeten betalen aan het einde van het jaar. Dit maakt het echt tot een investering om te maken. Middels een boekhouder zal je op jaarbasis aanzienlijk veel geld besparen.

Daar komt natuurlijk bij dat je door middel van een boekhoudkantoor Tholen niet meer alles zelf hoeft te doen. Hierdoor hou je erg veel tijd over, tijd die natuurlijk veel beter gebruikt kan worden. Als ondernemer of zelfstandige heb je het immers al druk genoeg met het werken!

16
mei

Wat is Payproll precies?

Als werkgever heb je misschien wel eens gehoord van de term payroll. Deze relatief nieuwe manier van werken wordt door steeds meer werkgevers toegepast, dus misschien is het ook een optie in jouw bedrijf. Maar wat is payroll precies?

Wanneer je werknemers in dienst hebt, staan ze bij jou op de loonlijst en heb je dus een salarisadministratie bij te houden. Hierbij heb je ook de verantwoordelijkheid voor het doorbetalen bij bijvoorbeeld ziekte, het inschakelen van een arbodienst, aan- en afmelding bij instanties zoals het UWV en andere financiële risico’s. Lees verder

26
apr

Extra geld verdienen via het internet

Natuurlijk hebben de mensen Nederlanders gewoon een reguliere baan waarbij ze van 09:00 tot 17:00 aan het werk zijn. Daar is natuurlijk helemaal niets mis mee. Maar veel mensen dromen ervan om iets voor zichzelf te gaan beginnen. Lees verder

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten